"Ақмола облысы білім басқармасының Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі Баратай ауылының негізгі орта мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі  
Коммунальное государственное учреждение "Основная средняя школа села Баратай отдела образования по Зерендинскому району  управления образования Акмолинской области"

СоцСети

    

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Ас мәзірі ақпан 2024ж

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

 

 

  01.02.2024.        11оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Бұқтырма (сиыр еті)

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

8

8

8

 

 

 

 

 

 

 

картоп

65

85

90

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

24

34

44

 

 

 

 

 

 

 

пияз

9

11

11

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

3

3

3

 

 

 

Мультивитаминді шырын

165

165

165

мультивитаминді шырын

165

165

165

 

 

 

Ара балы

10

10

10

Ара балы

10

10

10

 

 

 

Ірімшік

10

15

15

ірімшік

10

15

15

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

416

488

519

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Палау (сиыр еті)

150

200

200

сиыр еті

101

121

134

 

 

 

 

 

 

 

күріш

28

38

40

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

8

9

 

 

 

 

 

 

 

пияз

7

8

12

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

11

13

14

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

5

6

7

 

 

 

Ара балы

10

10

10

Ара балы

10

10

10

 

 

 

Сүт

150

150

150

сүт

150

150

150

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

338

389

416

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   05.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Дәруменді салат

60

100

100

ақ қырыққабат

14

18

20

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

12

12

14

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

10

10

10

 

 

 

Туралған зразылар

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

бидай наны

10

10

10

 

 

 

 

 

 

 

сүт

20

23

28

 

 

 

 

 

 

 

пияз

15

20

25

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

жұмытрқа

2

8

8

 

 

 

 

 

 

 

кептірілген нан

3

3,5

6

 

 

 

Гарнир: арпа жармасы

100

150

150

арпа жармасы

43

58

70

 

 

 

 

 

 

 

сары май

8

10

13

 

 

 

Мультивитаминді шырын

165

165

165

Мультивитаминді шырын

165

165

165

 

 

 

Жеміс жидек

200

200

200

жеміс жидек

200

200

200

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

631

702,5

751

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

  06.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Бұқтырылған ет (сиыр еті)

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

пияз

7

9

10

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

7

7

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

6

7

8

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

5

7

8

 

 

 

Гарнир: бұқтырылған қырыққабат

100

150

150

ақ қырыққабат

123

142

160

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

2

4

4

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

2

4

5

 

 

 

 

 

 

 

пияз

5

7

8

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

қант

3

4

5

 

 

 

Сүт

150

150

150

сүт

150

150

150

 

 

 

Сүзбеше

60

60

60

Сүзбеше

60

60

60

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

504

573

615

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

  07.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Қызылшадан жасалған салат

60

100

100

қызылша

87

92

110

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

8

9

 

 

 

Балық котлеттері

80

100

100

минтай

110

130

140

 

 

 

 

 

 

 

бидай наны

5

10

15

 

 

 

 

 

 

 

кептірілген нан

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

9

10

10

 

 

 

Гарнир: сүтті тұздықтағы көкөністер

80

100

120

сәбіз

5

7

9

 

 

 

 

 

 

 

картоп

95

115

134

 

 

 

 

 

 

 

консервіленген көк бұршақ

10

11

14

 

 

 

 

 

 

 

ақ қырыққабат

19

25

30

 

 

 

 

 

 

 

сүт

10

12

12

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

қант

1

1

1

 

 

 

Кептірілген жемістен компот

200

200

200

кептірілген алма

15

15

15

 

 

 

 

 

 

 

қант

20

20

20

 

 

 

Жеміс жидек

200

200

200

жеміс жидек

200

200

200

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

621

701

770

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     Аспазшы:                            Сыздыкова А.Е

 

 

                                                                   

 

 

 

 

 

 

                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

 

 

  08.02.2024.        11оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Бұқтырма (сиыр еті)

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

8

8

8

 

 

 

 

 

 

 

картоп

65

85

90

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

24

34

44

 

 

 

 

 

 

 

пияз

9

11

11

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

3

3

3

 

 

 

Мультивитаминді шырын

165

165

165

мультивитаминді шырын

165

165

165

 

 

 

Ара балы

10

10

10

Ара балы

10

10

10

 

 

 

Ірімшік

10

15

15

ірімшік

10

15

15

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

416

488

519

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Палау (сиыр еті)

150

200

200

сиыр еті

101

121

134

 

 

 

 

 

 

 

күріш

28

38

40

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

8

9

 

 

 

 

 

 

 

пияз

7

8

12

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

11

13

14

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

5

6

7

 

 

 

Ара балы

10

10

10

Ара балы

10

10

10

 

 

 

Сүт

150

150

150

сүт

150

150

150

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

338

389

416

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   12.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Дәруменді салат

60

100

100

ақ қырыққабат

14

18

20

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

12

12

14

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

10

10

10

 

 

 

Туралған зразылар

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

бидай наны

10

10

10

 

 

 

 

 

 

 

сүт

20

23

28

 

 

 

 

 

 

 

пияз

15

20

25

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

жұмытрқа

2

8

8

 

 

 

 

 

 

 

кептірілген нан

3

3,5

6

 

 

 

Гарнир: арпа жармасы

100

150

150

арпа жармасы

43

58

70

 

 

 

 

 

 

 

сары май

8

10

13

 

 

 

Мультивитаминді шырын

165

165

165

Мультивитаминді шырын

165

165

165

 

 

 

Жеміс жидек

200

200

200

жеміс жидек

200

200

200

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

631

702,5

751

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

  13.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Бұқтырылған ет (сиыр еті)

80

100

100

сиыр еті

102

122

133

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

пияз

7

9

10

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

7

7

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

6

7

8

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

5

7

8

 

 

 

Гарнир: бұқтырылған қырыққабат

100

150

150

ақ қырыққабат

123

142

160

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

2

4

4

 

 

 

 

 

 

 

сәбіз

2

4

5

 

 

 

 

 

 

 

пияз

5

7

8

 

 

 

 

 

 

 

томат пастасы

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

қант

3

4

5

 

 

 

Сүт

150

150

150

сүт

150

150

150

 

 

 

Сүзбеше

60

60

60

Сүзбеше

60

60

60

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

504

573

615

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аспазшы:              Сыздыкова А.Е

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЕКІТЕМІН:

 

 

Баратай НОМ директоры                         Т.К.Садвакасова

  14.02.2024.        11 оқушы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдардың атауы

Тағамның шығуы, г

Тағамның ингредиенттері

Брутто,г

 

 

 

 

 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

 

 

 

Қызылшадан жасалған салат

60

100

100

қызылша

87

92

110

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

6

8

9

 

 

 

Балық котлеттері

80

100

100

минтай

110

130

140

 

 

 

 

 

 

 

бидай наны

5

10

15

 

 

 

 

 

 

 

кептірілген нан

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

өсімдік майы

9

10

10

 

 

 

Гарнир: сүтті тұздықтағы көкөністер

80

100

120

сәбіз

5

7

9

 

 

 

 

 

 

 

картоп

95

115

134

 

 

 

 

 

 

 

консервіленген көк бұршақ

10

11

14

 

 

 

 

 

 

 

ақ қырыққабат

19

25

30

 

 

 

 

 

 

 

сүт

10

12

12

 

 

 

 

 

 

 

бидай ұны

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

қант

1

1

1

 

 

 

Кептірілген жемістен компот

200

200

200

кептірілген алма

15

15

15

 

 

 

 

 

 

 

қант

20

20

20

 

 

 

Жеміс жидек

200

200

200

жеміс жидек

200

200

200

 

 

 

Қара бидай наны

20

35

40

Қара бидай наны

20

35

40

 

 

 

Калория мөлшері, ккал

 

 

 

 

621

701

770

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     Аспазшы:                            Сыздыкова А.Е

 

 

                                                                   

 

 

 

 

 

 

                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

Жаңартылған күні: 28.05.2024 17:23
Құрылған күні: 28.05.2024 17:23

Текст