"Ақмола облысы білім басқармасының Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі Баратай ауылының негізгі орта мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі  
Коммунальное государственное учреждение "Основная средняя школа села Баратай отдела образования по Зерендинскому району  управления образования Акмолинской области"

СоцСети

    

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Мектептегі тегін тамақ актілері (мамыр)

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 02.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 03.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 04.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 06.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 10.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 13.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 14.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 15.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 16.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 17.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 20.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 21.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 4 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 22.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 3 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 23.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 3 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Акт

«Баратай негізгі мектебі» КММ бракеражды комиссиясы

 24.05.2024

  Біз төмендегі құрамдағы комиссия мүшелері мектеп директоры Садвакасова Т.К қоғамдық инспектор Ташмаганбетова Ж.К,бастауыш сынып мұғалімдері Искендирова С.А және Какенова Ж.К мектеп асханасының жұмысын тексеріп осы актіні құрдық.Тексеру барысында  тамақ бракеражды комиссияның тексеруінен өткен және мектеп директорымен бекітілген ас мәзіріне сай дайындалғандығы анықталды.

Мектепте барлығы 21 оқушы оқиды, оның ішінде 2 оқушы 1 сыныпта оқиды.Шағын орталықта 10 бала.Көп балалы,ата-анасының қамқорлығынан қалған  отбасы балалары 3 оқушы, Жаппай біліммен қамту қоры есебінен тамақтанады.Қалған 5-9 сынып оқушылары және шағын орталық балалары ата-аналар жарнасы есебінен тамақтанады.

Мектеп асханасы негізінен қажетті құралдармен жартылай қамтамасыз етілген.Барлық оқушыларға бір мезетті ыстық тамақ әзірленіп беріледі.

Күн ұзаққа оқушылар ауыз суды өздерімен бірге бутылкамен үйден әкелу қамтамасыз етілген.Тамақ дайындау барысында йодталған тұз қолданылады.

 Тамақ күнделікті бекітілген ас мәзірі бойынша дайындалуда.

Тағамдарды әзірлеу процессі технологиялық картаға сай әзірленді.Комиссия мүшелері азық – түліктерді тамақ әзірлеуге дайындау барысында бақылау жүргізді.

Аспазшы медициналық байқаудан өткен.

Ыдыс аяқты жуу барысында кальцийленген соданы дұрыс қолданады.

Тазалау жүргізетін құралдар бөлек жерде сақталады.Күнделікті санитарлық тазалау сағат 12.00-12.30 дейін жүргізіледі.Әр аптаның бейсенбісі  санитарлық күн болып бекітілген,асхана іші күнделікті тазаланып отырады,аптасына 1 рет жаппай тазалау жүргізіліп отырады.Тұтынушы бұрышында бракеражды комиссияны құру туралы бұйрық,мектеп асханасында рұқсат етілмеген азық-түлік тізімі,ұсыныстар мен шағымдар кітапшасы ілінген.

Тамақтың тәуліктік үлгісі қалдырылған,ол үлгі тоңазытқышта 1 тәулік сақталады.

Стандартқа сай бракеражды журнал уақытылы толтырылған.

 

Мектеп директоры:                                                                 /Садвакасова Т.К/

Комиссия мүшелері:                                                               /Искендирова С.А/

                                                                                                  /Ташмаганбетова Ж.К/

                                                                                                  /Какенова Ж.К/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Жаңартылған күні: 28.05.2024 16:56
Құрылған күні: 28.05.2024 16:56

Текст